Οι τεχνικές email marketing που σου φέρνουν νέους πελάτες

Εφάρμοσε τεχνικές που δελεάζουν και προετοιμάζουν τον ενδιαφερόμενο να αγοράσει τις υπηρεσίες ή τα προιόντα σου. Με ή χωρίς ιστοσελίδα

Το σωστό email marketing αποδίδει

Απο τα πιό βασικά στοιχεία του μηχανισμού Lead Generation είναι το email. Και συγκεκριμένα το email marketing. Με το email του επισκέπτη στο... τσεπάκι σου έχεις το έλεγχο της επικοινωνίας εσύ. Μπορείς να επικοινωνήσεις εσύ όποτε κρίνεις απαραίτητο με τον υποψήφιο πλέον πελάτη σου. Εαν χρησιμοποιήσεις σωστά αυτό το στοιχείο επικοινωνίας μπορεί να γίνει το πιο αποδοτικό κανάλι πώλησης που είχες ποτέ.
Δεν πιστεύω να υπάρχει χρήστης σήμερα που να ανοίγει το PC του και να μην κοιτάει τα email του. Πολλοί είναι πλέον συνδεδεμένοι συνεχώς με τον email λογαριασμό τους στο smartphone κινητό τους.
Έτσι λοιπόν εξαρτάται απο εσένα πως θα χειριστείς το email του επισκέπτη σου. Εαν το καταχραστείς και τον βομβαρδίσεις με οτι σου έρχεται κατα νου, τον έχεις χάσει. Εαν όμως προσέξεις την επικοινωνία σου με αυτό το μέσο τότε η πιθανότητα να τον κερδίσεις είναι πολύ μεγάλη. Αυτό ακριβώς κάνει το σωστό email marketing. Το επαγγελματικό email marketing σέβεται την επικοινωνία με τον επισκέπτη σου. Σκοπός του είναι με τις νέες τεχνικές marketing να καθοδηγήσει να εκπαιδεύσει και κυρίως να προετοιμάσει τον επισκέπτη σου ώστε να αγοράσει απο εσένα.
Αυτό γίνεται με έξυπνες τεχνικές marketing. Έτσι παίζει ρόλο τι είναι αυτό που θα του στείλεις αν θα τον ενδιαφέρει, πως θα γράψεις το email ώστε να είναι ελκυστικό, ακόμα και ποιά ημέρα και τι ώρα θα του το στείλεις ωστε να το διαβάσει. Πως θα ξεπεράσεις το εμπόδιο του spam ώστε το email σου να μην καταλήξει στα ανεπιθύμητα, πόσα email και με ποιά ακολουθία θα τα στείλεις, και πολλά άλλα. Το επαγγελματικό σωστό email marketing είναι ολόκληρη επιστήμη.
Πάρε παράδειγμα τον εαυτό σου. Πόσα email δέχεσαι καθημερινά πόσα σου τραβούν το ενδιαφέρον και πόσα ακολουθείς πραγματικά. Φαντάζομαι αν υπάρχουν κάποια, θα είναι πολύ λίγα.

Αν θές πραγματικά να ξεχωρίσεις και να εφαρμόσεις τεχνικές email marketing που να φέρνουν πιο κοντά τον επισκέπτη σου στο να αγοράσει απο εσένα, τότε πρέπει να αγοράσεις τις υπηρεσίες email marketing που προσφέρω.  Εαν εφαρμόσεις επαγγελματικό email marketing θα έχεις ενα πολύ αποδοτικό μέσο και θα έχεις ανοίξει ενα νεο κανάλι πώλησης των υπηρεσιών σου.
Και το καλύτερο για το τέλος. Το email marketing μπορεί και αυτό να αυτοματοποιηθεί. Να τρέξει δηλαδή στον αυτόματο πιλότο. Να έχεις συνεχόμενη ροή νεων υποψηφίων πελατών. Μην αγνοείς άλλο αυτό το αποδοτικό μέσο. Μην ακούς που σου λένε οτι δεν δουλεύει. Μάλλον δεν ξέρουν. Σκέψου μόνο πως κατέληξες σε αυτή την σελίδα. Πιθανότατα απο ένα email. Ξεκίνα τώρα


Υπηρεσίες email marketing